Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag30.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Konsten att fixa fusionen – företagen om utmaningarna efter storaffärerna

Publicerad: 15 Oktober 2020, 11:13

De senaste åren har det skett en rad storaffärer på mediemarknaden. För Dagens Media berättar Viasat-Canal Digital, TV4-Telia och Mittmedia-Bonnier om hur de får ihop sina nya företagsbyggen.

DEL 1. Uppköpen och sammanslagningarna duggar tätt i mediebranschen. Men hur ser man till att verkligen få utväxling för sina fusioner? Dagens Media söker svaren hos företrädarna för Viasat-Canal Digital, TV4-Telia och Mittmedia-Bonnier News.


Ämnen i artikeln:

Canal DigitalTV4Bonnier NewsMittmediaTeliaViasat

Den 5 maj blev det virtuella skålar när sammanslagningen mellan Nents Viasat Consumer och Telenors Canal Digital slutfördes. Under alla år har de båda bolagen konkurrerat med varandra – nu

Få hela storyn –

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.