Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag25.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Knave slår samman tv-bolagen

Publicerad: 19 Januari 2011, 07:56
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:25

OTW vill bli tydligare mot marknaden och slår samman sina tv-bolag Entertainment och Sportstelevision till OTW Television


Ämnen i artikeln:

Anders KnaveOTW

– OTW:s tv-del har utvecklats starkt under 2010 och vi ser att vi kan konkurrera än bättre om vi nu tar steget fullt ut och samlar styrkorna och möter marknaden som en, säger Anders Knave, vd på OTW.

Redan innan sammanslagningen jobbade Entertainment och Sportstelevision nära varandra och lånade ut sin personal till olika interna arbetskonstellationer.

– Det blir ett mycket större stimuli om man jobbar tillsammans än jämte varandra. OTW:s konkurrensfördel är den enorma bredd av specialistkompetens vi har inom bolaget, och nu kan vi sätta ihop de perfekta teamen för varje uppdrag.

Förra året samordnades digitala medier och traditionell uppdragsproduktion under avdelningen OTW Communications. Anders Knave berättar att samordningstanken är central för OTW.

– Det är det vi strävar efter; ett OTW, där vi i högre grad samverkar inom bolagen.

Henrik Widell

Ämnen i artikeln:

Anders KnaveOTW

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.