Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Karolina Stallwood slutar på MTG

Publicerad: 27 december 2017, 10:30
Uppdaterad: 27 december 2017, 10:42

Karolina Stallwood, innehållsdirektör på MTG Sverige.

UPPDATERAD. Karolina Stallwood blev innehållschef på MTG i våras – nu lämnar hon bolaget.


Karolina Stallwood började på MTG under våren 2015 som tablå- och inköpschef för alla MTG Sveriges fri-TV-kanaler, och kom då närmast från TV4 och rollen som kanalchef för TV4 Film, TV4 Guld och TV4 Komedi.

Så sent som i april i år klev hon in på den nya rollen som innehållsdirektör, som skapats genom att slå ihop tidigare fragmenterade roller till en. Som innehållsdirektör fick hon ett samlat ansvar för egenproduktioner, tablåer och inköp.

Nu står det dock klart att Karolina Stallwood lämnar MTG. Det skriver Resumé. MTG:s presschef Susanne Nylén säger till tidningen att Karolina Stallwood valt att säga upp sig.

Jessica Sjöberg, presschef för företagsfrågor på MTG, skriver i ett sms till Dagens Media att Karolina Stallwood gör sin sista dag den 31 december.

"Hon har jobbat hos oss sen 2015 och nu har hon helt enkelt valt att ta sig an nya utmaningar utanför koncernen. Vi tackar Karolina för hennes stora bidrag till företaget under sina år på MTG och önskar henne all lycka till i framtiden", skriver hon.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev