lördag1 april

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Karolina Stallwood blir MTG:s innehållsdirektör

Publicerad: 11 april 2017, 08:20
Uppdaterad: 11 april 2017, 08:35

Karonlina Stallwood. Foto: Johnny Wohlin/TV3.

Karolina Stallwood kliver in på rollen som innehållsdirektör på MTG, som inrättades när tidigare programchef Karin Stjärne slutade.

Ämnen i artikeln:

MTG

AT


I januari tidigare i år valde Karin Stjärne att lämna sin roll som programdirektör på MTG. I samma veva meddelade MTG att man inrättar den nya tjänsten innehållsdirektör, som innebär ett samlat ansvar för egenproduktioner, tablåer och inköp för både tv-kanalerna och den reklamfinansierade streamingtjänsten Viafree.

Nu är det klart att det blir Karolina Stallwood som kliver in på den nyinrättade tjänsten.

Hon började på MTG under våren 2015 som tablå- och inköpschef för alla MTG Sveriges fri-TV-kanaler, och kom då närmast från TV4 och rollen som kanalchef för TV4 Film, TV4 Guld och TV4 Komedi.

Dessförinnan jobbade Karolina Stallwood under många år i London, bland annat som kanalchef för E4 & More4 på brittiska Channel 4, programdirektör på Comedy Central samt som tablå- och planeringsdirektör på Channel 5.

– Jag har fått mitt drömjobb och det ska bli fantastiskt kul att få driva och utveckla programsatsningarna på våra tv-kanaler och på Viafree. Det blir en spännande utmaning och mitt fokus kommer vara att ge våra tittare bättre och bättre upplevelser på alla plattformar. Digitalt ligger vi verkligen i framkant med Viafree som varit en succé från start och här ser jag många möjligheter att växa ännu mer, säger Karolina Stallwood i ett pressmeddelande.

Karolina Stallwood tillräder sin nya tjänst omgående, och kommer att rapportera till vd Anders Jensen samt ingå i MTG Sveriges ledningsgrupp.   

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev