torsdag23 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Karin Stjärne lämnar MTG

Publicerad: 26 januari 2017, 08:13
Uppdaterad: 26 januari 2017, 10:24

MTG:s programdirektör Karin Stjärne lämnar MTG. Foto: Janne Naess

I samband med att Karin Stjärne lämnar sin roll som programdirektör på MTG stöps rollen om.

Ämnen i artikeln:

MTG

HF


Karin Stjärne, programdirekör på MTG Sverige har valt att sluta.

I samband med förändringen inrättar MTG en ny tjänst – innehållsdirektör. Den nya rollen innebär att ett samlat ansvar för egenproduktioner, tablåer och inköp.

– Jag vill rikta ett varmt tack till Karin som under sin tid på MTG har bidragit stort till vår verksamhet med sin brinnande passion för innehåll i kombination med en gedigen branschkunskap och affärsmässighet. Jag önskar Karin all lycka i framtiden och i sin nya roll. Samtidigt ser jag fram emot att hitta en ny medlem till vårt fantastiska team, säger Anders Jensen, EVP MTG AB och vd för MTG Sverige, i en kommentar.

Karin Stjärne slutar den sista februari för ett nytt uppdrag utanför MTG. Hon värvades till MTG 2014.

– Jag har haft ett drömjobb på MTG och förmånen att få jobba tillsammans med ett helt fantastiskt team. Vi har vidareutvecklat och förvaltat trotjänare i tablån och samtidigt arbetat fram nya tittarsuccéer som Parneviks och gjort en tydlig satsning på egenproducerat drama. MTG har idag ett riktigt starkt helhetserbjudande på alla plattformar och digitalt ligger bolaget verkligen i framkant. Att få vara med om MTGs resa de senaste åren har gett mig erfarenheter som jag alltid kommer bära med mig, säger Karin Stjärne, i ett pressmeddelande.

Under rekryteringsprocessen går MTG Sveriges operativa chef Filippa Wallenstam in som ansvarig för programavdelningen.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev