Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag13.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Karin Hellström till Titan

Publicerad: 23 December 2013, 08:00
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:52

Mastiffs tidigare vd Karin Hellström går till Titan Television. Bakom värvningen står Titans nye vd Anders Knave.


Ämnen i artikeln:

Titan Television

Som Dagens Media tidigare berättat tar Anders Knave nästa år över som vd på MTG-ägda Titan Television. Detta efter att produktionsbolagets grundare Thomas Hedberg och Anette Beijer valt att lämna sina tjänster.

Ett av Anders Knaves första drag blir att rekrytera Mastiffs tidigare vd Karin Hellström. Hon får titeln operativ chef, vilket är en helt ny roll på Titan.

– Karin kommer att möjliggöra att jag kan fokusera på försäljning och utveckling av vårt innehåll och av våra produktioner, och vara en kraft vid min sida som kan jobba mer inåt i organisationen, säger Anders Knave till Dagens Media.

Titan ingår i Nice Entertainment Group, som köptes av MTG i höstas. Titan ska nu införlivas i MTG Studios, där ska Karin Hellström bland annat bidra med kompetens.

– Det känns förstås jättebra att ha ett sådant rutinerat och seniort tv-proffs med mig in i den här utmaningen. Titan är ett bra och sunt bolag och det ser bra ut på ordersidan, men konkurrensen är tuff. Så jag är glad att det här har gått vägen, säger Anders Knave och fortsätter:

– Vi väljer att se över hur bolaget ska styras och inte ersätta Thomas och Anette rakt av. Nu blir det en annan rollfördelning som passar våra karaktärer och kompetens bättre.

Blir det fler anställningar?

– Det kan komma fler rekryteringar. Men det handlar inte om att ersätta personer, utan om att addera kompetens för att bli ännu mer effektiva och förstärka vår kraft.

Karin Hellström lämnade rollen som vd på Mastiff i början av 2013 efter närmare tolv år på bolaget.

Hon tillträder på Titan i början av januari.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Titan Television

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.