Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag09.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Kanal 5 visar hajpad sagoserie

Publicerad: 14 november 2011, 07:55
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:51

Once upon a time har attraherat en bred målgrupp och samlat hela familjen i de amerikanska tv-sofforna. Nu hoppas Kanal 5 på samma effekt i Sverige.


Ämnen i artikeln:

Kanal 5

ABC-serien ”Once upon a time” drog 13 miljoner tittare vid premiären i USA och har lyckats hålla i siffrorna under de tre första avsnitten. Det fjärde avsnittet sändes igår men tittarsiffrorna är ännu inte klara. Starkaste målgruppen har hittills varit kvinnor, 18-49 år. Seriens persongalleri består av klassiska sagofigurer och i "Once upon a time" skickas Snövit, av den elaka drottningen, till en hård och kärv värld där ”lyckliga i alla sina dagar” inte existerar – nämligen jorden.  

– Serien har gått fantastiskt bra i USA och är ny nummer ett som drama för hela familjen. Vi är otroligt glada över att kunna visa den för den svenska publiken, säger Dan Panas, presschef på Kanal 5.

Kanal 5 börjar sända serien med start i januari nästa år och förväntningarna är höga.  

– Den amerikanska publiken har verkligen tagit till sig serien, särskilt familjerna. Självklart hoppas vi att den tas emot på samma sätt i Sverige. Personligen ser jag fram mot att få se en riktigt bra dramaserie med min egen tonårsdotter, det händer inte så ofta nu för tiden.

Henrik Widell

Ämnen i artikeln:

Kanal 5

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.