Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag18.02.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Kanal 5 satsar på komediserie

Publicerad: 24 Augusti 2016, 11:26
Uppdaterad: 24 Augusti 2016, 11:52

Nästa steg i Kanal 5:s satsning på "högkvalitativ underhållning", nu med Peter Magnusson, Rakel Wärmländer, Christine Meltzer i spetsen.


Ämnen i artikeln:

kanal5

Komediserien som ännu inte har något namn är Discovery Networks Swedens nästa steg i en långsiktig strategisk satsning på högkvalitativt skriven underhållning för Discovery Networks Sweden.

För ett år sedan inleddes satsningen med thrillerserien 100 Code och följdes upp med tvåfaldigt Kristallen-nominerade Gåsmamman.

– Vår strategiska satsning på skriven underhållning är långsiktig och vi kommer med stor entusiasm fortsätta leta efter samarbeten med passionerade producenter och upphovsmän. Vi är väldigt glada över att få göra den här härliga resan tillsammans med en så fantastisk ensemble och Bob Films skickliga team, säger Axel Eriksson, programdirektör på Discovery Networks Sweden i ett pressmeddelande.

Inspelningen började tidigare i sommar och pågår även nu i Stockholms skärgård.

Serien bygger på att drömmen om den perfekta sommaren inte alltid blir som man tänkt sig.

I rollerna återfinns bland andra Peter Magnusson, Rakel Wärmländer, Christine Meltzer, Christofer Wagelin, Anki Lidén och Krister Henriksson.

Serien regisseras av Mike Syrén och produceras av Bob Film. Exekutiv producent är Jan Blomgren och producent Anette Brantin.

Komediserien har premiär nästa år.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

kanal5

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.