Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag14.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Kanal 5:s fräcka kupp – mitt under matchen

Publicerad: 8 Juni 2011, 06:08
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:08

Mitt under gårdagens fotbollsmatch mellan Sverige och Finland dök ett enmotorigt flygplan upp i TV4:s sändningar. Men det hela var en pr-kupp för en ny talkshow med karaktären Lilla Al-Fadji.


Ämnen i artikeln:

ZlatanKanal 5

Det var strax efter Zlatans andra mål i den andra halvleken som kamerorna zoomade in på det lilla propellerplanet som flög över Råsunda.

Bakom planet fanns en vepa med uppmaningen "Zlatan give back".

Men det hela var alltså en pr-kupp från Kanal 5.

– Det är Lilla Al-Fadji, alias Fille i Ison och Fille, Sveriges mest hajpade hiphopduo, som har kuppat. Han får en talkshow enligt konstens alla regler. Den blir precis så grandios som Lilla Al–Fadjis ego kräver. Det kommer bli stora gäster, säger Dan Panas, presschef på Kanal 5.

Målet med kuppen är att få Zlatan att gästa det nya programmet.

– De som känner Lilla Al-Fadji vet att han älskar Zlatan. Kanske till och med så mycket att han tycker att det är på sin plats att Zlatan betalar tillbaka för all support.

Huruvida Zlatan dyker upp eller inte är ännu oklart.

– Det jag kan säga är att Lilla Al-Fadji kommer göra allt för att få Zlatan till sin talkshow så de här mysko budskapen får Zlatan nog tåla ett tag till.

Enligt Dan Panas kommer nyfikna tittare snart att kunna följa Lilla Al-Fadjis kamp för att få Zlatan till programmet på kanalens sajt.

Karaktären Lilla Al-Fadji – som bland annat kännetecknas av sin pipiga röst och hårda attitd – föddes i SVT:s program "Humorlabbet".

Talkshowen har premiär i höst och kommer bland annat att innehålla sketcher och inslag inspelade på Stockholms gator.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

ZlatanKanal 5

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.