Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag31.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Kanal 5-programmet skakas av mordhot

Publicerad: 24 Mars 2011, 05:59
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:16

Dagensmedia.se kan avslöja att en person som jobbat med det nya Kanal 5-programmet "Jobbjägaren" har hotats till livet. Anledningen ska vara att en medverkande har ångrat sig.


"Jobbjägaren" har premiär i morgon kväll på den viktiga 20-sloten i Kanal 5.

Bakom programmet, som går ut på att den rättframme jobbjägaren Julia Rosqvist hjälper långtidsarbetslösa ”tillbaka till ett vanligt liv”, står Peter Settmans produktionsbolag Baluba.

Dagensmedia.se kan i dag avslöja att en person som har arbetat i en central position inom produktionen har blivit utsatt för ett mordhot av en av individerna som medverkar i programmet.

Orsaken ska vara att personen i fråga ångrar sin medverkan – och inte vill synas i tv.

– Vi ser mycket allvarligt på händelsen men behöver få veta mer. Vi utreder nu vad det är som har hänt, säger Pia Lundgren, vice vd på Baluba, till dagensmedia.se.

Enligt uppgift till dagensmedia.se ska hotet vara polisanmält.

Dan Panas, presschef på Kanal 5, hävdar dock att konflikten inte ska handla om själva programmet.

– Den informationen som jag har fått är att det rör sig om en personlig konflikt mellan två individer och att det inte berör själva produktionen idag, säger han.

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.