Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Kanal 5-premiär för Morrongänget i augusti

Publicerad: 19 augusti 2011, 08:09
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:01

Efter de många turerna är Mix Megapols Morrongäng tillbaka i rutan. Om två veckor är det premiär för sändningarna i Kanal 5.


Ämnen i artikeln:

SBS RadioMTGKanal 5

I mars kunde dagensmedia.se berätta att den verkliga anledningen till att Morrongänget valde att återgå till SBS Radio i september förra året var att de var missnöjda med den tv-tid MTG tilldelat dem.

I mars stod det klart att Morrongänget skulle sändas i Kanal 5. Nu har de slutliga detaljerna släppts.

Med start måndagen den 22 augusti klockan 06:30-09:00 direktsänds Mix Megapols Morrongäng på Kanal 5 i Västsverige.

– Efter en intensiv sommar med förberedelser är vi nu äntligen framme vid en av de milstolpar vi sett fram emot ända sedan de var tillbaka på radion den 21 mars. Kanal 5 ger oss ännu en dimension att leverera den bästa tänkbara underhållningen till Göteborgarna, av Göteborgare, både via radio och TV, säger Mårten Söderström, biträdande programdirektör på SBS Radio i ett pressmeddelande.

I morrongänget ingår Ingemar Allén, Peter Sandholt och Linda Fyrebo.

– Inget i Göteborg är så förknippat med roligare radio som Mix Megapols Morrongäng. Så det är med glädje som vi välkomnar Ingemar, Peter, Linda och deras sköna vapendragare till vår Roligare TV-värld. Succén i radio är redan ett faktum, och jag både hoppas och tror att tittarna i Västsverige kommer få lika stor behållning av deras morgonshow i tv, säger Lars Beckung, programdirektör för Kanal 5 i ett pressmeddelande.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

SBS RadioMTGKanal 5

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News