Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Kanal 5 pausar inspelningen av "Wahlgrens värld"

Publicerad: 15 januari 2018, 12:03
Uppdaterad: 15 januari 2018, 14:47

"Wahlgrens Värld" med Pernilla Wahlgren och Bianca Wahlgren Ingrosso. Foto: Kanal 5.

Bianca Ingrossos hektiska schema har medfört panikångestattacker och kollaps. Nu väljer Kanal 5 att anpassa inspelningarna efter profilens livesändningar av "Talang".


Ämnen i artikeln:

Kanal 5Talang

"Wahlgrens värld" har varit ett av Kanal 5:s mest populära program under hösten. Bland annat nominerades programmet till tre priser på Kristallengalan.

Nu uppger Aftonbladet att Kanal 5 väljer att pausa inspelningarna av det folkkära programmet. Orsaken ska vara ett för hektiskt schema för Bianca Ingrosso, som samtidigt utgör en av jurymedlemmarna i TV4:s "Talang". Under hösten har hon drabbats av panikattacker och till Aftobladet har hon uppgett att hon kollapsat under inspelningen av ”Talang”.

Dan Panas, kommunikationschef på Discovery, bekräftar till Dagens Media att inspelningen av "Wahlgrens värld" är satt på paus.

– Vi anpassar alltid våra inspelningar efter våra medverkande och omvärlden. Det stämmer att vi inte spelar in Wahlgrens värld samtidigt som Talang. Det hade helt enkelt inte varit möjligt.

Dan Panas uppger dock att det inte kommer att få några konsekvenser för den nya säsongens premiärdatum.

– Det finns en planering och ett schema som är gjord utifrån medverkandes möjligheter.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

Kanal 5Talang

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.