Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Källström förlänger med Discovery

Publicerad: 21 augusti 2017, 14:23
Uppdaterad: 22 augusti 2017, 08:55

Kim Källström blir kvar i rutan till åtminstone år 2020.

Kim Källström kommer även framöver att synas i rutan som expert för Eurosport.


Ämnen i artikeln:

Discovery NetworksEurosport

Den tidigare landslagsspelaren i fotboll har sedan han hängde av sig landslagströjan efter EM förra året varit en av Eurosports profilerade expeter.

Tillsammans med Karin Frick och Simon Bank bildar han en studiotrio under Eurosports VM-kvalsändningar.

Nu står det klart att Djurgårdsmittfältaren kommer att bli kvar på kanalen även efter att sändningarna är över. Källström har valt att förlänga kontraktet på Eurosport och Discovery Networks till och med år 2020.

– Det har känts helt rätt med Eurosport från första början och jag är taggad inför framtiden. Hela gänget som arbetar med sändningarna har varit väldigt hjälpsamma och jag har lärt mig otroligt mycket av alla. Det ska bli kul att fortsätta tre år till, säger Kim Källström, enligt ett pressmeddelande.

– Kim är kunnig, tydlig och väldigt ambitiös. Han har gjort supersuccé som expert och blivit en tittarfavorit. Vi ser verkligen fram emot att bygga vidare på vårt samarbete och utveckla expertrollen ännu mer tillsammans med Kim, säger Emir Osmanbegovic, sportchef på Eurosport och Discovery Networks Sweden, i en kommentar.

Mikaela Åkerman

Mikaela.Akerman@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Discovery NetworksEurosport

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.