Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

John Goliats till Videoburst

Publicerad: 26 Maj 2016, 08:25
Uppdaterad: 26 Maj 2016, 09:18

Schibsted-vd:n John Goliats går över till IT-bolaget Videoburst.


Ämnen i artikeln:

Schibsted

IT-bolaget Videoburst värvar Schibsted-bolaget Allt om Stockholms vd John Goliats, som därmed tar över vd-posten i bolaget.

– Videoburst är en utvecklad plattform för att producera och distribuera video på ett smart och enkelt sätt. Det är ett ungt företag som utvecklat plattformen under tre år och nu är den finjusterad och i topptrim. Så nu är planen att köra gasen i botten och att få ut den på marknaden, säger John Goliats.

Han fortsätter:

– Traditionellt sett är video dyrt och knepigt och kräver specialkunskap, men genom vår plattform blir det kostnadseffektivt och enkelt. Den tillgängliggör för företag och människor i bred skala att använda sig av video.

– Jag kände att jag alltid har haft entreprenörskap i mig och Videoburst är en toppenprodukt. Den är rätt i tiden och det känns jättebra. Jag har trivts bra på Schibsted men nu har jag fått en chans som känns helt rätt för mig.

Vad kommer dina arbetsuppgifter att bli?

– Min uppgift är att verkligen få fart på försäljning och att marknadsföra bolaget, att få igång Videoburst lokalt primärt i Sverige. Vi är också inne i en mycket spännande period just nu när bolaget inom kort ska noteras på Aktietorget. Nästa fas går vi in i under nästa år, då är planen att blicka ut i världen och internationalisera oss.

Ebba Elfstrand

Ämnen i artikeln:

Schibsted

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.