Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag02.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Johan Westman värvas av Fredrik Skavlan

Publicerad: 13 November 2013, 10:31
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:56

Tv-veteranen Johan Westman lämnar Acne Film & TV för ett nytt vd-jobb.


Johan Westman blir ny vd inom Monkberry, bolaget bakom SVT-programmet "Skavlan".

– Tyngdpunkten i Monkberry har hittills legat i Oslo, nu gläder vi oss till att stärka bolagets position i Sverige, säger Marianne Torp Kierulf, vd för det norska moderbolaget Monkberry AS, i ett pressmeddelande.

Johan Westman får i uppdrag att driva Monkberry AB i Sverige.

– Johan var överst på vår lista när vi letade efter kandidater till att leda utvecklingsarbetet av Monkberry som en starkt redaktionell miljö. Han kan allt vi andra inte kan, säger Fredrik Skavlan, en av Monkberrys ägare, i pressmeddelandet.

Johan Westman:

– Monkberry har en unik och spännande position både i Sverige och Norge. Bolaget är independent, bestyckat med begåvade människor och ett extremt starkt och långsiktigt programvarumärke i "Skavlan". Allt detta sammantaget gör mitt kommande uppdrag oerhört stimulerande.

Johan Westman har tidigare varit programchef på Kanal 5, nordisk utvecklingschef på Metronome Film & Television, ocn nu slutligen vd på Acne Film & TV.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.