Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Jockiboi: "Meter gör snuskserie med mig"

Publicerad: 7 januari 2013, 09:36
Uppdaterad: 20 maj 2016, 09:07

Jockiboi och Nemo Hedén, kända från "Kungarna av Tylösand", relanserar webb-tv-serien "Jockiboi och hans vänner" i samarbete med Meter. Det uppger skandalbloggaren själv.


Ämnen i artikeln:

Meter Television

I "Kungarna av Tylösand" gjorde deltagarna Joakim "Jockiboi" Berg och Nemo Hedén sig kända för sitt vilda festande. Nu gör duon comeback i relanseringen av webb-tv-serien "Jockiboi och hans vänner".

Enligt Jockiboi själv handlar det om en realityserie i åtta avsnitt. Dessutom ska produktionsbolaget Meter Television vara med på ett hörn. Det hävdar Jockiboi själv i sin blogg.

"Här får ni nu svaret varför bloggen stått helt stilla under ett tag! Som ni vet fick vi kontrakt med Meter TV. Och det har resulterat i att vi spelat in 24 timmar om dygnet nu. Kameror i varje rum i taket på dygnet runt. Kameror med oss ute nästan hela tiden", skriver Jockiboi.

Enligt honom ska de nya avsnitten innehålla "mycket fest, snusk, sex, bråk och sjuka saker".

"När vi gjort avsnitt förr har vi spelat in ett taget. Sedan lagt upp det och gjort nästa. Nu när vi har Meter TV bakom oss kan man inte göra så längre. Så nu spelas allt in, sen redigeras, sen lägga upp varje vecka", skriver Jockiboi.

Nicke Johansson, informationschef på Meter, säger först:

– Vi har inget sådant projekt på gång tillsammans med någon tv-kanal, säger han.

Däremot menar han att den nya tv-serien med Jockiboi och Nemo skulle kunna vara ett utvecklingsprojekt.

– Vi har mängder av sådana. I dagsläget har vi säkert runt 40-50 titlar i olika stadier och det är mycket möjligt att det här kan vara något sådant. Det är däremot ingenting vi kommenterar utan det är först när vi får en beställning och då går det via tv-kanalen.

Premiär för programmet blir den 27 januari.

Se trailern nedan:

<iframe width="442" height="249" src="http://www.youtube.com/embed/zSRv567JLO4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Meter Television

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.