Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag21.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Jockiboi gör tv med MTG

Publicerad: 20 maj 2016, 07:57
Uppdaterad: 20 maj 2016, 09:07

"Jockiboi och Jonna i Nöd och Lust" produceras i samarbete med Splay.


Ämnen i artikeln:

MTGYoutubeSplay

MTG samlar alla sina play-kanaler på nya satsningen Viafree till hösten. I samband med detta lägger man större fokus på webbexlusiva format.

Ett av de större samarbeten kanalen kommer göra är med Splay, där MTG är majoritetsägare.

Den första serien i nysatsningen blir "Jockiboi och Jonna i Nöd och Lust". Serien har premiär den 27 juni i TV3 Play.

Under livesändningen av Guldtuben 2016 friade Joakim "Jockiboi" Berg till sin Jonna Lundell och i den nya serien får man nu följa paret i deras bröllopsplanering ända fram till vigseln.

– Jag och Jonna är väldigt glada för att göra det här programmet tillsammans med MTG Sverige. Jag vill visa svenska folket vem Joakim Berg verkligen är. Vi vill dela den här fantastiska stunden när vi gifter oss med våra tittare och vi hoppas att de kommer älska det lika mycket som vi gör, säger Joakim ”Jockiboi” Berg i ett pressmeddelande.

Jockiboi blev känd som en kontroversiell tv-personlighet i "Kungarna av Tylösand", och senare som bloggare där han bjöd på mycket naket.

Under de senaste åren har han sadlat om och är nu en hyllad youtube-profil.

Jockiboi har 25 miljoner visningar varje månad på sina youtube-videos och en halv miljon prenumeranter på sin kanal. Han och flickvännen Jonna har även en gemensam youtube-kanal med nästan 300 000 prenumeranter.

Moa Estmalm är affärsområdeschef för Play på MTG Sverige:

– Vi är jätteglada över vårt samarbete med Splay. Detta är ett fantastiskt exempel på hur vi kan arbeta tillsammans - genom Splays produktionsbolag och talanger och vår digitala plattform. Vi kommer att satsa mer och mer på exklusiva format för Play och det är väldigt roligt att vi startar satsningen tillsammans med Splay, säger hon i ett pressmeddelande.

Ebba Elfstrand

Ämnen i artikeln:

MTGYoutubeSplay

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.