Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Joa Heimer blir ny utvecklingschef på Baluba

Publicerad: 28 Februari 2018, 14:56
Uppdaterad: 28 Februari 2018, 14:56

Balubas nya utvecklingschef är Joa Heimer. Foto: Baluba

Tv-veteranen Joa Heimer blir ny utvecklingschef på Baluba. “Det ska bli fantastiskt och jag är superpeppad,” säger hon till Dagens Media.


Ämnen i artikeln:

Baluba

Joa Heimer kommer senast från MTG där hon arbetat som exekutiv producent. Tidigare har hon också varit utvecklingschef på Nordisk Film TV. Imorgon den 1 mars tillträder hon sin nya tjänst som utvecklingschef på Baluba.

– Vi är nöjda med att ha fått en veteran inom tv. Hon passar oss bra och har en bakgrund från stora produktioner. Det är ju viktigt att hitta rätt person och det tycker jag vi lyckades bra med, säger Linnea Kia, vd Baluba, till Dagens Media.

Joa Heimer har lång erfarenhet i branschen och har varit producent och programmakare för flera titlar, så som "Svett & Etikett", "Sofias Änglar" och "Fråga Olle", "Så ska det låta", "The Voice" och "Let's Dance."

– Det var jättekul att vara på kanalsidan och jag tar med mig mina erfarenheter och lärdomar därifrån. Men det ska bli jättekul att vara tillbaka på sälj- och programutveckling, säger Joa Heimer till Dagens Media.

Joa Heimer efterträder Niklas Vargö som istället blir utvecklingschef på Discovery, något som Dagens Media rapporterat om tidigare under dagen.

Christopher Karlsson

christopher.karlsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Baluba

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.