Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag23.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Jimme Åkesson heligt förbannad på TV4

Publicerad: 11 September 2014, 05:55
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:29

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson kallar kanalens utfrågning för "katastrofal".


Jimmie Åkesson pressades hårt i TV4:s utfrågning i går. Efteråt var partiledaren mycket missnöjd.

– Det var nog den minst intressanta utfrågningen som jag har varit med om i den här mandatperioden, säger Jimmie Åkesson till Expressen.

Jimmie Åkesson var bland annat förbannad på att det ställdes frågor kring de näthatande Sverigedemokrater som Expressen avslöjat den senaste veckan.

Bland annat kallade Jimmie Åkesson utfrågningen för "katastrofal".

– Det mycket kopplat till att man pratade väldigt lite om sakpolitik och väldigt mycket om andra saker. Men var och en får värdera vad man tycker om det, det är upp till väljarna om de tyckte det var en bra utfrågning. Jag svarade snällt på frågorna som jag fick, säger han till Expressen.

TV4:s programdirektör Viveka Hansson är dock nöjd med utfrågningen, som hon inte tycker var orättvis.

– Det är klart, får man tuffa frågor så kan det vara jobbigt. Inledningsvis fick han frågor om de senaste dagarnas skandaler som ni har avslöjat på Expressen och det tycker jag är relevant. Det hänger ihop med den politik de för. Då tycker jag att man får vara beredd på att få den typen av frågor under en utfrågning, säger hon till TV4.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.