Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Jessica Linnman lämnar Aftonbladet TV

Publicerad: 12 juni 2019, 11:50

Jessica Linnman byter arbetsplats.

Efter nästan tio år på Aftonbladet TV går Jessica Linnman till Discovery. Där ska hon fokuser på bolagets rättighetsbaserade partnerskapsaffärer.


Ämnen i artikeln:

DiscoveryAftonbladet TVAftonbladet

Jessica Linnman blir ny Commercial manager partnerships på Discovery Networks med fokus på bolagets rättighetsbaserade partnerskapsaffärer. 

Hon har under nästan tio års tid arbetat, som bland annat chef, för Aftonbladet TV och programchef med ansvar för rättigheter och partnerskap. Jessica Linnman har även arbetat i olika roller på TV4, Rix FM och Sveriges Radio.

– Det känns roligt att få vara med och utveckla partnerskapsaffären på Discovery, framför allt med det sportår som väntar med både Allsvenskan och Superettan samt OS. Discovery är ett intressant bolag och har en spännande digital resa framför sig där jag hoppas kunna vara en pusselbit, säger Jessica Linnman i en kommentar. 

Enligt Discoverys pressmeddelande kommer hon att rapportera till Sanny Ekstrand, Commercial director product and partnerships:

– Att långsiktigt utveckla partnerskapsaffären är prioriterat inom Discovery och med Jessicas kunskaper, erfarenheter och personliga driv passar hon perfekt in i det arbetet, säger Sanny Ekstrand i en kommentar. 

Philip Wallin

Reporter

philip.wallin@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev