Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Jessica Linnman blir ny sportchef för Aftonbladet TV

Publicerad: 21 april 2016, 08:34
Uppdaterad: 21 april 2016, 08:41

Jessica Linnman blir ny sportchef på Aftonbladet TV.

Jessica Linnman får övergripande ansvar för utvecklingen av sportens tv-utbud i alla digitala kanaler. "Rena drömjobbet för mig", säger hon om sin nya roll.

Ämnen i artikeln:

Aftonbladet TV

AT


Jessica Linnman har arbetat på Aftonbladet TV under sju år, och började som reportervikarie på Sportbladet 2007. Sedan dess har hon befunnit sig i olika roller, bland annat som redaktör och operativ chef, och senast som programchef för nyheter.

Efter ett års mammaledighet går hon 1 juni in i rollen som sportchef, där hon ska ansvara för sändningsrättigheter, innehåll, ekonomi och administration.

– Att få ansvaret för att vidareutveckla Sportbladet på tv är rena drömjobbet för mig. Vi är störst i alla kanaler, men konkurrensen är stenhård och vi måste arbeta hårt för att behålla och helst stärka den positionen, säger Jessica Linnman i ett pressmeddelande.

Hon beskriver vidare att hon ser jag fram emot ett stort sport-år, med bland annat OS och fotbolls-EM.

 – Jag tycker vi särskiljer oss genom att ha de roligaste analyserna och de annorlunda vinklarna. Sportbladet har en väldigt skön ton, som jag tycker är en stor del av framgången, och den tonaliteten vill jag se till att vi blir ännu bättre på att få fram i tv, fortsätter hon.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev