Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Jessica Almenäs till Breaking News

Publicerad: 8 juni 2015, 13:31
Uppdaterad: 6 december 2015, 11:59

Efter bråket kring Gustaf Norén-intervjun – Jessica Almenäs tar plats i studion.


Ämnen i artikeln:

Kanal 5

Det var i förra veckan som Mando Diaos frontfigur Gustaf Norén intervjuades i Kanal 5:s  ”Breaking News” om sitt avhopp från bandet. Vid ett tillfälle berättade Gustaf Norén att han hade "preparat i kroppen".

Det fick TV4:s Jessica Almenäs att twittra: ”Verkligen över gränsen”, ”Avbryt nu” och "Åh herregud så ont-i-magen-jobbigt i breaking news just nu".

Det plockades bland annat upp av Expressen som publicerade en artikel med rubriken ”Almenäs ilska – mot intervjun med Norén”.

"Breaking News" Filip Hammar hämnades sedan när Jessica Almenäs i söndags ledde ”Nyhetsmorgon” genom att på Instagram skriva: "Åh herregud så-ont-i-magen-jobbigt att titta på Jessica Almenäs intervju om grön buffémat. Men snälla nej. Avbryt nu! Verkligen över gränsen."

Men ikväll dyker Jessica Almenäs alltså upp som programledare för ”Breaking News”, vid sidan av Fredrik Wikingsson.

– Fredrik är bra på att röka fredspipa – han är en av Sveriges mest lismande tv-personligheter, säger Filip Hammar till Dagens Media.

Enligt honom är ett av ”Breaking News” uppdrag att få TV4 att ”förstå hur världen ser ut”.

– Det finns så mycket mer än ett green room i ”Let’s Dance” – världen är fylld av färgstarka människor som kanske inte beter sig som man förväntar sig.

Filip Hammar ska i dagens avsnitt av ”Breaking News” vara ute på hemligt uppdrag.

– Vad det är kan jag inte berätta. Men eftersom vi behövde en vikarie så känns det som att det bästa som kunde hända var att Jessica fick komma in. Det känns som en pigg och rolig idé.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Kanal 5

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev