Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag16.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Jessica Almenäs lämnar TV4

Publicerad: 12 September 2016, 12:20
Uppdaterad: 14 September 2016, 08:46

TV4-profilen Jesscia Almenäs lämnar TV4 för Discovery Networks och Kanal 5.


Ämnen i artikeln:

Discovery NetworksKanal 5TV4

Nu är det klart att Jessica Almenäs, en av landets mest välkända programledare, vid årsskiftet lämnar TV4 och tar plats i Discovery Networks Swedens programledarfamilj, där hon blir en viktig kugge i tv-husets stora och långsiktiga strategiska satsning på underhållning och sport.

– Jag naturligtvis tacksam för alla otroligt fina år på TV4. Samtidigt känns det väldigt lustfyllt, roligt och rätt för mig att nu följa med på Discovery Networks och Kanal 5:s fantastiska resa. Det är ett tv-hus fullt med de resurser, kollegor, visioner, programidéer, rättigheter och kreativitet som jag behöver för att utmana mig själv och utvecklas, säger Jessica Almenäs i ett pressmeddelande.

Att leda program på Kanal 5 är faktiskt inte helt och hållet nytt för Jessica Almenäs, som hösten 2015 gjorde ett inhopp som vikare för Filip Hammar i "Breaking News" med Filip & Fredrik.

– Jessica är unik, otroligt multibegåvad och driven – ett ess på alla sätt. Vi är otroligt glada att hälsa henne välkommen, kommenterar Calle Jansson, kanaldirektör för Discovery Networks Sweden, i pressmeddelandet och fortsätter:

– Jag ska villigt erkänna att vi haft ögonen på Jessica ett längre tag. Inhoppet hos Filip & Fredrik i "Breaking News" satte igång något som fortsatt utvecklas tills alla bitar verkligen föll på plats. Vi är otroligt glada och stolta att hälsa Jessica välkommen till Discovery Networks.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.