Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Rörligt

Jessica Almenäs lämnar TV4

TV4-profilen Jesscia Almenäs lämnar TV4 för Discovery Networks och Kanal 5.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se


Publicerad: 12 September 2016, 12:20
Uppdaterad: 14 September 2016, 08:46

Ämnen i artikeln:

Discovery NetworksKanal 5TV4

Nu är det klart att Jessica Almenäs, en av landets mest välkända programledare, vid årsskiftet lämnar TV4 och tar plats i Discovery Networks Swedens programledarfamilj, där hon blir en viktig kugge i tv-husets stora och långsiktiga strategiska satsning på underhållning och sport.

– Jag naturligtvis tacksam för alla otroligt fina år på TV4. Samtidigt känns det väldigt lustfyllt, roligt och rätt för mig att nu följa med på Discovery Networks och Kanal 5:s fantastiska resa. Det är ett tv-hus fullt med de resurser, kollegor, visioner, programidéer, rättigheter och kreativitet som jag behöver för att utmana mig själv och utvecklas, säger Jessica Almenäs i ett pressmeddelande.

Att leda program på Kanal 5 är faktiskt inte helt och hållet nytt för Jessica Almenäs, som hösten 2015 gjorde ett inhopp som vikare för Filip Hammar i "Breaking News" med Filip & Fredrik.

– Jessica är unik, otroligt multibegåvad och driven – ett ess på alla sätt. Vi är otroligt glada att hälsa henne välkommen, kommenterar Calle Jansson, kanaldirektör för Discovery Networks Sweden, i pressmeddelandet och fortsätter:

– Jag ska villigt erkänna att vi haft ögonen på Jessica ett längre tag. Inhoppet hos Filip & Fredrik i "Breaking News" satte igång något som fortsatt utvecklas tills alla bitar verkligen föll på plats. Vi är otroligt glada och stolta att hälsa Jessica välkommen till Discovery Networks.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.