Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Jarowskij skaffar ny programchef

Publicerad: 23 Oktober 2012, 09:46
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:07

Magnus Larsson blir programchef på produktionsbolaget Jarowskij. Han har de senaste åren arbetat som producent på bolaget.


Ämnen i artikeln:

Jarowskij

Magnus Larsson tillträder sin nya tjänst vid årsskiftet. Han ersätter därmed Johan Idering som blir vd på Eyeworks.

– Det här känns toppen och ska bli väldigt roligt. Jag har producerat i en massa år och undrat över vad nästa steg ska bli. Samtidigt gillar jag Jarowskij så det känns naturligt att fortsätta här, säger Magnus Larsson.

Vad ska du göra som programchef?

– Det handlar om att bibehålla den bra innehållspersonalen vi har och kvalitetssäkra produktionerna. Vi vill gärna komma in så tidigt som möjligt i den kreativa processen, helst redan i införsäljningsstadiet, och bibehålla det ända till efterbearbetningen.

Samtidigt stärker Jarowskij upp med ännu en producent. Susann Billberg Rydberg, som bland annat har producerat Millenniumfilmerna, knyts nu till bolaget. Hon ska producera den kommande humorsatsningen ”Kungafamiljen Holstein-Gottorp” som har premiär under 2013.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Jarowskij

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.