Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag28.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Jarowskij rekryterar från Baluba

Publicerad: 5 November 2013, 09:02
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:57

Gustaf Skördeman går till Jarowskij.


Ämnen i artikeln:

JarowskijBaluba

Gustaf Skördeman ska ingå i produktionsbolaget Jarowskijs humordramagrupp. Han kommer närmast från en roll som humorutvecklingschef på Baluba och har skrivit manus och producerat program som "Parlamentet", "Karatefylla", "Partaj" och "Cikus Möller".

– Det händer mycket på Jarowskij och det är ett väldigt kompetent och trevligt gäng. Jag har varit några år på Baluba och då kan det vara dags att gå vidare, säger Gustaf Skördeman till Dagens Media.

I samband med rekryteringen kommer Jarowskij att förändra sättet att arbeta med humorproduktioner. Producenterna ska följa sina projekt hela vägen från idé till färdig produkt.

– Jag gillar upplägget de har på Jarowskij. Det som lockar mest är de två ytterligheterna att göra veckoaktuella produktioner, som Parlamentet och SNN, och större skrivna saker, som "Solsidan" och "Kontoret". Där har Jarowskij ett bra trackrecord, säger Gustaf Skördeman.

– Det är en humorhausse nu märker man, det är många bolag som vill göra humor och många kanaler som vill visa humor.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

JarowskijBaluba

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.