Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag21.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Jan Scherman om kondylomhånet: "Det var låg nivå"

Publicerad: 22 Maj 2013, 07:27
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:45

Nu kommenterar Jan Scherman hånet som Peter Jihde riktade mot honom i gårdagens "Nyhetsmorgon".


Ämnen i artikeln:

NyhetsmorgonTV4 News

I går berättade Dagens Media att Peter Jihde pekat ut förre TV4-vd:n Jan Scherman som avsändare till ett brev om kondylom till tv-doktorn i "Nyhetsmorgon".

Senare sa Peter Jihde att det var ett skämt, samt att han inte hade någon aning om varför just Jan Schermans namn dykt upp i hans huvud.

I en artikel på aftonbladet.se kommenterar Jan Scherman skämtet:

– Jag tycket det var ganska dåligt. Både på grund av att det var låg nivå, men också för att det var otydligt. Det framfördes på ett otydligt sätt. Om man nu ändå ska skämta på låg nivå, får man väl göra det tydligt, säger han till Nöjesbladet.

Peter Jihde uppges även ha bett om ursäkt via sms. Enligt Nöjesbladet har Jan Scherman förståelse för Peter Jihdes misstag:

– Shit happens. Jag brukar själv bli kritiserad för att komma med plumpa skämt. Men jag drar dem inte offentligt. Jag brukar försöka hålla mina till slutna rum. Det brukar vara större framgång då, säger han.

Helen Preutz

Ämnen i artikeln:

NyhetsmorgonTV4 News

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.