Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag25.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

"Jagsvaga, uppumpade och dumma i huvudet"

Publicerad: 21 Februari 2011, 06:48
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:20

Medieprofilen Alex Schulman, som recenserat Big Brother-premiären, går till hårt angrepp mot de nya deltagarna.


Ämnen i artikeln:

Alex SchulmanTV11Big BrotherTV4

Lanseringen av nya Big Brother har kantats av skandalfester och kvällstidningsskriverier. Bland annat hoppas vd:n på 118 800 som sponsrar Big Brother på "att de knullar mycket i huset".

När premiären nu gått av stapeln är det många som har åsikter. En av är medieprofilen Alex Schulman, som recenserat premiären i sin blogg på aftonbladet.se.

Bland annat kritiserade han inledningsfilmen, som avslutades med frågan "Vem kommer att vinna?".

"Vi skiter i vem som vinner! I alla fall de närmaste 95 dagarna. Vilken idioti. Och dessutom: vi hade ju i det läget inte ens fått se deltagarna. TV11 frågar sig: "Vem kommer att vinna?" Jag frågar mig: "Vilka tävlar?" Det där tog bort all magin" skriver han i bloggen.

Han går också till angrepp mot de nya deltagarna:

"Det var smärtsamt att titta på de flesta deltagarna när de presenterades i de där kortfilmerna. Jagsvaga, uppumpade och dumma i huvudet stod de där och badade i vitt sken och gjorde yviga gester. Det var mycket FUCK YOU, mycket nakna överkroppar, putmunnar, rumpor i vädret och kaxiga miner" skriver Alex Schulman och fortsätter:

"Roligast var deltagaren som påstod att han var "extremt socialt kompetent". Om man nu är en extremt social kompetent person så är man sannolikt noga med att inte babbla så mycket om sin sociala kompetens, för det är inte särskilt socialt kompetent att prata om hur socialt kompetent man är. Då blir man lätt ett socialt missfoster."

Alex Schulman avslutade dock med att kalla deltagarna för en "en härlig människogrogg" och bedyrade att han tyckte om spridningen. Programmet belönades med två plus, alltså godkänt.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.