Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

”Jag har fullgjort mitt uppdrag på MMS”

Publicerad: 10 augusti 2011, 07:39
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:03

Pontus Bergdahl lämnar MMS efter sju år som vd för att återvända som styrelseordförande för Prime. Men den här gången ska han också arbeta operativt.


– Det kändes som ett bra tillfälle. Jag upphandlade den nuvarande panelen och nu ska en ny på plats. Jag har också arbetat hårt med att modernisera MMS genom digitala släckningen, pvr, mobil-tv, paddar och poddar så det känns som att jag har fullgjort mitt uppdrag, säger Pontus Bergdahls till dagensmedia.se

Att han väljer att gå till Prime är inte helt oväntat. Han har följt pr-byråns utveckling sedan starten och arbetat tätt med grundarna, bland annat som rådgivare, styrelseledamot, styrelseordförande och kund genom åren.

– Jag känner dem väl. Det är ett bolag med en enorm energi som jag känner mig väldigt inspirerad av.

Vad ska du arbeta med för kunduppdrag?

– Det är för tidigt, men jag hoppas kunna bidra i utvecklingen av bolaget som står för en internationalisering och en snabb förändring kommunikationsvärlden och konkret hjälpa fler stora framgångsrika företag med deras kommunikation.

Pontus Bergdahl kommer att vara kvar på MMS tills en ny vd är på plats.

– Det som ligger mig varmast om hjärtan är självklart tv-valutan. Som alla valutor bygger den på förtroende, så det absolut viktigaste nu är att vi gör en bra överlämning och inte rubbar förtroendet för den, säger han.

Synnöve Almer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News