Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Jackie Ferm rasande på MTG – men ville ändå vara med i nya säsongen av "Paradise Hotel"

Publicerad: 25 mars 2014, 10:56
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:43

Den forne "Paradise Hotel"-vinnaren Jackie Ferm går till attack mot MTG – som hon anklagar för att ha utnyttjat henne. Men vad hon inte berättar är att hon sökte till den senaste omgången av dokusåpan.


Ämnen i artikeln:

MTG

Jackie Ferms nya bok "Rövardotter" släpps i april och i boken berättar hon bland annat om tiden i "Paradise Hotel" – och går till attack mot MTG.

Bland annat hävdar Jackie Ferm att MTG ska ha hetsat henne att ha sex.

– MTG hjälte mig att förstöra mitt liv både ryktesmässigt, känslomässigt, familjemässigt och kroppsligt, säger Jackie Ferm bland annat i boken.

Men vad Jacki Ferm inte berättar i boken är att hon var intresserad av att delta i senaste omgången av "Paradise Hotel", som började sändas i mitten av november 2013, alltså fyra år efter den säsong som Jackie Ferm hävdar har bidragit till att förstöra hennes liv.

MTG TV och produktionsbolaget Mastiff planerade att ta med tidigare vinnare av programmet, och Jackie Ferm var en av dem som ville vara med.

Max Lagerbäck, presschef på MTG TV, är därför förvånad att Jackie Ferm går ut och säger att hon ångrar sin medverkan i Paradise Hotel.

– Det måste vara en nyfunnen insikt eftersom hon satt i diskussioner med produktionsbolaget och ville vara med i senaste säsongen av programmet, säger han till Dagens Media.

Enligt Max Lagerbäck skrotades dock planerna på att ta med tidigare vinnare, eftersom man ville fokusera helt på nya deltagare.

Dagens Media har sökt Jackie Ferm via hennes presskontakt på Bookmark Förlag som ger ut "Rövardotter".

LÄS OCKSÅ:

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

MTG

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.