Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Isabelle McAllister flyttar till Youtube

Publicerad: 21 april 2015, 10:57
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:04

Isabelle McAllister spelar in en webb-tv-serie i sitt eget hem. Serien produceras av Splay.


Ämnen i artikeln:

SplayHemnet

Tv-inredaren Isabelle McAllister är känd från bland annat TV4:s "Äntligen hemma" och SVT:s "Fixa rummet". Nu lanserar hon ett eget webb-tv-program på Youtube.

– Jag älskar att ta makten över både produktion och publikation och är oerhört glad över att få med mig modiga samarbetspartners som vill göra tv på det här sättet, säger Isabelle McAllister i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Sedan är det ju både kul och svinjobbigt att göra en snabb produktion i mitt egna hem, men det bidrar ju också till att skapa roligt innehåll.

Programserien, som går under namnet "Isabelle flyttar" ska släppas i fem avsnitt. Bakom produktionen står Isabelle McAllister själv samt Youtube-nätverket Splay.

"Isabelle flyttar" ska presenteras av Hemnet, Puustelli Miinus, Beckers och Byggmax.

– Det känns väldigt kul att dessa fyra giganter inom genren blir pionjärer nu när vi ritar om kartan för renoverings-tv för att möta den digitala målgruppen, säger Vigor Sörman, vd och grundare av Splay Networks, till Dagens Media.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

SplayHemnet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.