IRM får ny ordförande

2014-05-02 15:07  

IRM byter ordförande efter nästan tio år med Lars Strandberg på posten.

Ny styrelseordförande för IRM blir Daniel Collin, till vardags vd på MEC. Han ersätter Lars Strandberg, tidigare vd för Sveriges Tidskrifter, som varit ordförande i nästan ett helt decennium.

Daniel Collin har suttit i IRM:s styrelse de senaste fyra åren.

– Jag vill tacka Lars Strandberg för hans fantastiska insatser för IRM. IRM har ett mycket viktigt förtroendeuppdrag att förvalta samtidigt som mätningarna ska följa marknadens föränderliga förutsättningar. Jag ser fram emot att vägleda styrelse och vd i arbetet med att bli den ledande leverantören av reklammätningar i Norden, säger Daniel Collin, i ett pressmeddelande.

IRM:s styrelse består också av Niklas Birgetz, vd på Sponsor- och Eventföreningen, Jannice Borekull, vice vd på Sveriges Annonsörer, Kerstin Neld, vd på Sveriges Tidskrifter, Fredrik Rogberg, analyschef på Aftonbladet, Dennis Stenberg, analyschef på Eniro, Mikael Sundlin, analyschef på TV3, samt Charlotte Thür, vd på IAB.

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt