Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Ira Gladnikoff ny kanalchef för TV4 Play

Publicerad: 9 november 2018, 12:12
Uppdaterad: 9 november 2018, 12:13

Foto: Skärmdump från C More/TV4/Linnéa Nyberg

Tidigare Viaplay-chefen lämnar konsultyrket och intar rollen som kanalchef för TV4 Play och C More


Ämnen i artikeln:

CMoreBonnier BroadcastingViaplay

Det var i mitten av augusti som Ira Gladnikoff gick in som produktchef för Bonnier Broadcastings digitala produkter på konsultbasis. 

Nu utses hon till ny kanalchef för TV4 Play och C More, i uppdraget ingår även Fotbollskanalen och TV4.se. I samband med detta kliver Fabienne Antonin in som produktchef för tv-husets digitala produkter. 

– Med Iras erfarenhet och fokus på att optimera den digitala kundresan kommer vi kunna skruva upp förändringstakten ännu mer och fortsätta utveckla användarupplevelsen, säger Mathias Berg operativ chef för TV4 och C More, i ett pressmeddelande. 

Ira Gladnikoff kommer rapporterar direkt till Mathias Berg, som haft hennes roll fram tills nu. 

– TV4 Play, C More SVOD-tjänst, Fotbollskanalen och TV4.se är fyra otroligt fina produkter. Under de senaste åren har det varit stort fokus på att produkterna måste fungera och på vad som inte fungerar. Nu höjer vi ribban och sätter kunden i strålkastarljuset. Jag ser verkligen fram mot det arbetet, säger Ira Gladnikoff, som före sitt inhopp som tf produktchef bland annat varit chef för Viaplay och har en bakgrund på Amazon, Lovefilm, Svenska Spel och Spray.

Ira Gladnikoffs ersättare Fabienne Antonin tillträder sin nya tjänst i januari. Hon har tidigare erfarenheter inom produkt, design och UX inom bland annat Disney och Paramount Pictures i USA. Senast kommer hon från rollen som produktägare och UX lead på Fortum. 

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News