Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag06.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Ingen sport – så styr tv-husen om

Publicerad: 2 April 2020, 07:48

”Vi har varit med om finansiellt utmanande tider förr, men aldrig i kombination med att alla sportevenemang ställs in”, säger TV4 Medias vice vd Mathias Berg till Dagens Media.

TV4, Nent och Discovery tvingas styra om både innehåll och arbetssätt för att täcka upp för all inställd sport. Samtidigt tyngs de av förlorade annonsintäkter som gör att bolagen fryser aktieutdelningar och sjösätter sparpaket. Tv-husen om: ✓ hur de lägger om tablån ✓ strategin för att klara smällen ✓ de förlorade reklampengarna.


Ämnen i artikeln:

AllsvenskancoronavirusetDiscoveryhockey-VMOSFotbolls-EMNENT GroupPremier LeagueHearTV4

Majoriteten av tv-husens stora sportevenemang har ställts in. Evenemang som i vanliga fall innebär ökade reklamintäkter och möjligheten att locka och binda upp streamingabonnenter. 

Få hela storyn –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna
Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Vårt exklusiva magasin

Du har möjlighet att säga upp prenumerationen när du vill under de första 30 dagarna. Därefter övergår den till en 12 månaders prenumeration med allt vårt digitala material och magasin för 5995 kr/år (ex. moms).

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.