Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Ingen mer MMA i linjär-tv

Publicerad: 5 april 2016, 06:44
Uppdaterad: 5 april 2016, 06:48

Tittarna får hädanefter vända sig till Viaplay när de ska se boxning och kampsport.

Ämnen i artikeln:

Viaplay

MN

Madeleine Nilsson

madeleine@dagensmedia.se


Den 22 april lanseras det nya paketet Viaplay Fighting på den nordiska marknaden. Paketet ska innehålla över 150 matcher och mer än 500 timmars live-innehåll per år från UFC, Nordic Fight Night, Sauerland Event, Premier Boxing Champions, Matchroom, IMG, samt fighting-dokumentärer och historiska matcher.

Därmed flyttas all boxning och kampsport till Viaplay från linjär-tv.

– Vi skapar nu världens bästa fightingpaket där vi samlar UFC och boxningen på ett och samma ställe. Vi har tidigare visat en del boxning på linjär-tv, men väljer nu att samla allt på ett ställe, skriver Viaplays vd Jonas Karlén i ett mejl till Dagens Media.

I ett pressmeddelande fortsätter han:

– MMA är världens snabbast växande sport och vi har sett ett enormt intresse för fightinginnehåll på Viaplay. Jag är extremt glad att vi lanserar Viaplay Fighting i hela Norden med stjärnor som Alexander “The Mauler” Gustafsson, Conor McGregor and Erik Skoglund. För första gången någonsin kan fighting-fans konsumera världens bästa live-matcher, dokumentärer och serier inom fighting på ett och samma ställe.

Viaplay Fighting ska kosta 199 kronor per månad. De abonnenter som redan har Viaplay Sport eller Viaplay Total får tillgång till det nya paketet gratis till och med 31 december i år.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev