Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Ingemar Stenmark blir tv-expert under OS

Publicerad: 8 Februari 2018, 13:55
Uppdaterad: 8 Februari 2018, 14:06

Med mindre än en dag kvar till OS-invigningen – Discovery gör klart med nästa olympiska expert.


Med mindre än ett dygn kvar till OS-invigningen av spelen i Pyeongchang, Sydkorea, presenterar sändande Discovery nästa stjärnvärvning till sitt experteam.

Efter Peter Forsberg och Anja Pärson har nu innehållsleverantören gjort klart med alpinlegendaren Ingemar Stenmark som tv-expert under OS.

– Jag ser verkligen fram emot OS i Pyeongchang och att få se alla svenskar kämpa för guld, framförallt våra alpina hopp som jag så klart följer extra. Att få vara med i OS är speciellt för alla idrottare och mina två OS-guld från Lake Placid är starka minnen för mig. Nu ska det bli kul att medverka i Kanal 5 och Eurosports sändningar från OS, säger han själv till Eurosports sajt.

Ingemar Stenmark är en av världens främsta idrottare genom alla tider. Innan han lade skidorna på hyllan i slutet på 80-talet hann han med två OS-guld, fem VM-guld och 86 segrar i den alpina världscupen.

Han förstärker Discoverys alpina expert-team, som redan innehåller Anja Pärson, Maria Pietilä Holmner, Therese Borssén och Hans Olsson, och kommer att medverka redan i morgon förmiddag, i samband med OS-invigningen.

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.