Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Ikväll smäller det i tv-tablån

Publicerad: 20 Augusti 2012, 12:54
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:14

Ikväll börjar tv-hösten på allvar. TV4:s ”Robinson” drabbar samman med Kanal 5:s ”Färjan”, och TV3:s ”Ensam mamma söker” går upp mot TV4:s ”Dallas” och Kanal 5:s ”CSI NY”.


Ämnen i artikeln:

SVTMTG TVKanal 5TV3TV4

Tv-kanalerna rullar ut en rad säsongspremiärer under den här veckan.

Klockan 20:00 i kväll går ”Robinson” i TV4 upp mot ”Färjan” i Kanal 5, samtidigt som TV3 visar episod åtta av amerikanska ”Top model” och SVT1 dokumentären ”Jag älskar mitt dragspel”.

TV4 visar sin femte ”Robinson”-säsong, den här gången med veteraner som Robert Andersson bland deltagarna. ”Färjan” startar sin fjärde säsong på Kanal 5, och presschefen Dan Panas ser fram emot en tuff fajt mot TV4:s klassiska överlevnadssåpa.

– Måndagskvällen är knallhård, det är en massa storheter som brakar samman, säger han till dagensmedia.se, och fortsätter:

– Det finns inga enkla matcher i ”superprime”, men dagsformen på ”Färjan” är god, det är ett roligt program om ett stort och brett fenomen med miljontals sålda biljetter årligen.

Du tror inte att ”Robinson” kör över ”Färjan”?

– Jag sitter inte med någon kristallkula i handen, men det blir en god fajt och resultaten ser vi i morgon. Ingen kan utse en klar segrare i förväg på någon av slotarna.

Klockan 21.00 möts säsongspremiären av TV3:s ”Ensam mamma söker”, premiären av nya ”Dallas” i TV4, säsongspremiären av ”CSI NY” i Kanal 5 och avsnitt två av dramaserien "Lilyhammer" i SVT1.

– Förhoppningsvis finns det utrymme för alla programmen. Oavsett hur det går ikväll så avgörs inte matchen i första ronden. Det här är premiärkvällen på en lång säsong, och det man kan säga om ”Färjan” och ”CSI” är att de har starka track-records, säger Dan Panas.

Dagensmedia.se har sökt TV4:s programchef Fredrik Arefalk.

Läs också:

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

SVTMTG TVKanal 5TV3TV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.