Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Idrottsstjärnor dumpas i ödemarken i TV4:s nya program

Publicerad: 18 September 2013, 08:35
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:34

I TV4:s nya underhållningsprogram "Det största äventyret" reser svenska idrottsstjärnor till några av världens mest avlägsna och farliga platser. Peter Jihde blir programledare.


Ämnen i artikeln:

TV4

Inspelningen startar på söndag och programmet, som produceras av Mastiff, kommer att sändas under 2014. Deltagarna är de svenska idrottarna Robert Kronberg, Thomas Wassberg, Louise Karlsson, Magnus Wislander, Per Elofsson, Erica Johansson, Sofia Mattsson och Thomas Gustafson.

Programmet "Det största äventyret" går ut på att deltagarna lämnas av en helikopter, ensamma i ödemarken, och sedan ska hitta tillbaka till civilisationen och överleva av det naturen har att erbjuda. Varje vecka åker deltagarna, som är uppdelade i två lag, till en ny plats.

– Som titeln antyder är det det största äventyret som finns, i helt otroliga miljöer. Deltagarna kommer inte att få någon hjälp, de får klara sig helt själva och de behöver mat och vatten och har inga kartor eller kompasser. Vi vill göra det så hårt och äkta som möjligt, vi vill inte göra ett konstruerat tävlingsformat, säger Cem Yeter, vd på Mastiff till Dagens Media.

Programmet, som är egenutvecklat, kommer att lanseras internationellt under namnet "Dropped" och Zodiak, som är med och investerar i programmet, ansvarar för den internationella försäljningen.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.