Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Ica-Jerry blir programledare för travet

Publicerad: 26 Juli 2011, 08:54
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:04

Glada Hudik-teatern, med "Ica-Jerry" i spetsen, medverkar i lördagens sändningar av Vinnare V75 i TV4.


Ämnen i artikeln:

TV4

Det är på lördag som "Ica-Jerry" blir programledare för Vinnare V75, som sänder från V75-tävlingarna på Hagmyren.

– Det ska bli jättespännande, det har aldrig gjorts något sånt här förut. ”Ica-Jerry”, Mats Melin, kommer att vara huvudperson och det kommer ställas frågor som aldrig har ställts i trav-tv tidigare, säger redaktören för sändningen Patrik Ståhl till Aftonbladet.

Glada Hudik-teatern har tidigare gjort succé i Icas reklamfilmer och förutom att vara i studion kommer Glada Hudik-gänget också agera reportrar ute på banan.

– Det känns jättespännande. V75 i Hudiksvall är en stor händelse i hela bygden och vi är jätteglada att få vara med om detta, säger Glada Hudik-teaterns ledare Pär Johansson till Aftonbladet.

TV4:s exekutive producent för travsändningarna, Johan Edlund, är förväntansfull inför den annorlunda Vinnare V75-sändningen.

– V75-trav och Glada Hudik-teatern är två mycket folkkära företeelser. Jag tycker att det är en mycket spännande mix. Det här har vi aldrig gjort tidigare och jag ser verkligen fram emot lördagen, säger Johan Edlund till Aftonbladet.

Läs mer om hur människor med funktionshinder nu får ta plats i medierna – samt kritiken mot detsamma i DM Plus.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.