Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Hon ska sköta kommunikationen på Allente

Publicerad: 28 augusti 2020, 11:11

Maja Wikman Ulrich går vidare inom Nent och tillträder rollen som nordisk kommunikationsdirektör på nya Allente den 1 september.

Maja Wikman Ulrich, tidigare kommunikationsdirektör för Nent Sverige, blir nordisk kommunikationsdirektör på nya Allente.

Ämnen i artikeln:

Viaplay Group

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


I dag sköter Maja Wikman Ulrich Nents internkommunikation för Norden och Storbritannien. Den 1 september blir hon nordisk kommunikationsdirektör för det nybildade Nent-ägda bolaget Allente.

– Tiden på Nent Group har varit fantastisk på alla sätt, och jag är så glad över att få fortsätta min resa inom samma koncern, säger Maja Wikman Ulrich.

Allente är en sammanslagning av Nents Viasat Consumer och Telenors Canal Digital, där Nent och Telenor äger 50 procent vardera av aktierna. Namnet är en förkortning av ”All entertainment”.

– Allente är som en startup med muskler – två starka varumärken sammanslagna till ett, som jag nu får chansen att vara med och bygga upp. Jag ser så mycket fram emot att ansluta till det härliga teamet på Allente, säger .

Planen på att slå ihop Viasat Consumer och Canal Digital kommunicerades förra hösten, men det skulle dröja till senvåren innan affären fick grönt ljus av Europeiska Kommissionen. Kort därpå kunde samgåendet slutföras.

LÄS OCKSÅ: Så ska nya Allente stå emot trycket på marknaden: ”Vi bygger en stark aktör”

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev