söndag4 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Hon ska leda nya ”Paradise”

Publicerad: 1 juni 2022, 08:00

Tone Sekelius leder ”Paradise”. Foto: Linus Hallsenius/Viaplay Group

När Viaplay Groups omdebatterade format ”Paradise Hotel” återkommer som ”Paradise” i höst blir det under ledning av Tone Sekelius.

Ämnen i artikeln:

Paradise HotelViaplay Group

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


Tv-huset Viaplay Groups svenska version av realityprogrammet ”Paradise hotel” har sedan hösten 2021 legat på paus för att utvärderas. Det sedan den då pågående säsongen avbrutits efter att flera kvinnliga deltagare vittnat om sexuella övergrepp under inspelningen.

I augusti meddelande Viaplay Group att tv-huset tillsammans med Banijay Nordic och Mastiff avsåg lansera ett moderniserat och förnyat koncept.

När det nya programformatet presenterades i februari stod det klart att Viaplay Group inför enkelsängar, slopar regeln om att paren ska utgöras av personer av olika kön samt att man ska vara singel för att vara med. I stället ska man, enligt kommunikationen, satsa på ”samtida värderingar”. Samtidigt bytte programmet namn från ”Paradise hotel” till ”Paradise”. 

Nu presenteras också artisten och influencern Tone Sekelius som ny programledare. 

– Det är ett så kul att äntligen få berätta detta! Det känns väldigt roligt, häftigt, aningen nervöst och lite overkligt att få programleda den nya satsningen, säger Tone Sekelius, som under våren deltog i Melodifestivalen med låten ”My Way” samt senare utsågs till årets HBTQ på Gaygalan. 

– Vi är väldigt glada att kunna presentera Tone som vår programledare för Paradise. Hon är en av Sveriges främsta artister och vi är övertygade om att hon genom sin värme och karisma kommer att sätta sin unika prägel på programmet. Vi ser jättemycket fram emot att komma igång med inspelningarna med Tone och vår fantastiska cast, säger Joakim Franke, Head of Non-Scripted Content på Viaplay Group.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev