Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Hon får ansvar för Discoverys kommunikation

Publicerad: 28 maj 2020, 09:36

Den 1 juni övergår Jessica Linnmans tillförordnade roll till ordinarie.

Det blir Jessica Linnman, i dag tillförordnad, som ersätter Daniel Lagerqvist i rollen som kommunikationsdirektör på Discovery Networks Sweden.


Ämnen i artikeln:

Discovery

Sedan i början av maj har Jessica Linnman och kollegan Sanna Gollne varit tillfälliga efterträdare till Discoverys förre kommunikationsdirektör Daniel Lagerqvist, som nyligen lämnade för ett jobb på Spoon Inhouse.

Nu står det klart att Jessica Linnman går in som permanent kommunikationsdirektör. Det innebär att hon får ansvar för företagets extern- och internkommunikation samt pr-delen för Discovery Sverige. Dessutom tar hon plats i företagets ledningsgrupp.

– De som känner mig vet att jag älskar spännande utmaningar, att jobba med digital utveckling och att bygga relationer. Att få kliva in i den här rollen på riktigt och fortsätta vår digitala resa känns därför väldigt roligt, säger Jessica Linnman i ett pressmeddelande.

Genom åren har Jessica Linnman haft flera chefsroller på Aftonbladet. Till Discovery anlände hon för ett drygt år sedan, då till en roll som gav henne ansvar för kommersiella partnerskap.

Discovery Networks Swedens vd Nicklas Norrby är den som Jessica Linnman kommer att rapportera till som kommunikationsdirektör.

– Jag är stolt att vi återigen hittar den bästa kandidaten till en ledningsgruppsroll internt. Jessica är en väldigt kompetent och uppskattad medarbetare och en erfaren ledare som kommer hjälpa oss att fortsätta driva den digitala resan och inte minst uppstarten av Allsvenskan som vi alla väntat på, säger Nicklas Norrby, i en kommentar.

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Discovery

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev