Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Hon ersätter Paolo Roberto i Farmen

Publicerad: 24 juni 2020, 08:21

Anna Brolin har tidigare programlett sport, nyheter och aktualitetsprogram på TV4. Nu tar hon över Farmen efter nyligen sparkade Paolo Roberto.

Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Farmen-programledaren Paolo Roberto sparkades från TV4 efter att han gripits för sexköp. Nu har tv-huset utsett hans efterträdare.


Ämnen i artikeln:

TV4Paolo Roberto

Den fjortonde säsongen av TV4:s realitysåpa ”Farmen”, som sänds under våren 2021, kommer att ledas av Anna Brolin i sällskap av mentorn Hans Wincent. Det meddelar TV4 i ett pressmeddelande.

– Jag ser verkligen fram emot att lära mig grunderna i det enkla livet på farmen där jag själv har mycket att lära. Samtidigt ska jag erkänna att jag inte har särskilt mycket erfarenhet av djur och är ärligt talat ganska lättskrämd. Så det blir lite av egen KBT-behandling i det avseendet. Wincent kommer nog behöva ha mycket tålamod med mig innan jag hunnit bli kompis med alla djuren på gården, säger Anna Brolin, som varit på TV4 sedan 2008 och sedan tidigare bland annat rattar ”Biggest Loser”.

”Farmen” har de senaste åren programletts av tv-profilen Paolo Roberto. Men i mitten av maj sparkades han av TV4. Det sedan han gripits för sexköp under en polisrazzia i Stockholm. Paolo Roberto erkände sexköpet i en hårt kritiserad intervju i TV4 Nyheterna. Kort därefter fick han lämna kanalen.

LÄS OCKSÅ: Experten om tystnaden kring Paolo Roberto: ”TV4 skyddar sitt eget hus”

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4Paolo Roberto

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev