fredag2 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Hon blir ny vd på produktionsbolaget Art & Bob

Publicerad: 24 mars 2023, 09:21

Janca Hodann Söder blir ny vd på Art & Bob. Foto: Pressbild

Art & Bobs vd Jan Blomgren kliver nu av uppdraget och lämnar över rodret till Janca Hodann Söder: ”Jag är glad att få förtroendet att leda Art&Bobs utveckling framåt”, säger hon.

Ämnen i artikeln:

Tv

Joakim Wedholm

joakim.wedholm@dagensmedia.se


Den avgående vd:n Jan Blomgren startade Bob Film för över 20 år sedan. Nu kliver han av som vd för moderbolaget Art & Bob, som äger Art & Bob Film & Drama, Art & Bob Television och Art & Bob Postproduktion, och lämnar över bolaget till en ny vd.

– Jag startade Bob Film år 2000, vilket innebär att jag jobbat med de här företagen i 23 år! 2023 är redan en framgång sett till försäljningen och det ger en stabil grund för mitt beslut att lämna över. Jag är glad över att styrelsen gick vidare med mitt förslag att låta Janca ta över ansvaret. Med Janca får Art & Bob en vd som skapar förtroende hos personal och omvärld, säger Jan Blomgren i ett pressmeddelande.

Det blir alltså Janca Hodann Söder, som tar över rollen som vd för moderbolaget. Hon var tidigare vd för Art & Bob Television.

– Jag är glad att få förtroendet att leda Art & Bobs utveckling framåt tillsammans med mina fantastiska medarbetare. Vi har starka drivkrafter inom allt från kreativitet till inkludering och jobbar hela tiden för en fortsatt hållbar arbetsmiljö och ökat samarbete mellan bolagen i koncernen. Min ambition är att Art&Bob ska bli det mest attraktiva produktionsbolaget för våra partners, talanger och team, säger hon i ett pressmeddelande.

Art & Bob AB ägs av Co_Made Sthlm. Bolagets Head of investments, Edward Lindqvist ser positivt på rekryteringen.

Art & Bob AB får nu en robust struktur väl anpassad för marknadens utmaningar och möjligheter. Genom att ta vara på de synergier som finns i företagsgruppen skapar vi ett produktionsbolag för framtiden där ett tätare samarbete mellan film, ljud, och television står i fokus för vårt erbjudande. Vi är också mycket tacksamma för Jans tid som vd.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev