Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Hon blir ny vd på Meter Television

Publicerad: 4 september 2019, 09:15

Madelene Hansson har varit vice vd sedan 2013.

Foto: Press

Madelene Hansson axlar rollen som vd för Meter Television.


Ämnen i artikeln:

EndemolMeter Television

Meter Televisions tidigare vd Björn Persson väljer att lämna företaget, som han lett sedan 2013. Vd-rollen axlas istället av Madelene Hansson. 

Hon har sedan tidigare en viktig roll inom ledningen för Meter Television, och har jobbat som vice vd sedan 2013. Innan dess jobbade hon som International Business and Sales Director inom koncernen.

– Jag är otroligt glad och tacksam över åren som jag fått jobba tillsammans med Björn. Idag är jag extra stolt över att få ta vid som Meters VD. Vår branch är inne i en mycket spännande fas och jag ser verkligen fram emot att få utveckla bolaget vidare i dessa föränderliga tider tillsammans med mina fantastiska kollegor, Karin (vd Endemol Shine Nordics) och den nordiska ledningen, skriver Madelene Hansson i ett pressmeddelande. 

Meter Television AB är en del av Endemol Shine Nordics. Till deras kassasuccéer hör tv-programmen Mästarnas Mästare, Lyxfällan, Sveriges Mästerkock, Mandelmanns Gård och Ex och the Beach. Under 2018 omsatte de runt 300 miljoner kronor. 

Julia V. Caesar

Reporter

Ämnen i artikeln:

EndemolMeter Television

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev