Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Hon blir ny programchef på Bonnier Broadcasting

Publicerad: 23 oktober 2018, 11:01
Uppdaterad: 23 oktober 2018, 11:01

Mia Lindqvist lämnar Schibsted för TV4.

Foto: TV4

Återvänder till Bonnier Broadcasting – kliver in i rollen som programchef.


Ämnen i artikeln:

Bonnier Broadcasting

Mia Lindqvist utses till ny programchef för allmän-tv på Bonnier Broadcasting. Hon kommer senast från en roll som innehållschef på Schibsted Brand Studio, på Schibsted har hon även haft rollen som program- och affärschef på Aftonbladet TV.

Mia Lindqvist har tidigare arbetat på TV4 i drygt femton år, innan hon lämnade 2014. 

- Det känns superroligt att komma tillbaka till Bonnier Broadcasting och jag ser fram emot att vara del av det arbete som redan görs med att producera och säkerställa innehåll i världsklass. Jag vet ju vilka otroligt duktiga människor som jobbar på programavdelningen och är jätteglad över att bli erbjuden en plats i det gänget, säger Mia Lindqvist, i ett pressmeddelande. 

Bonnier Broadcasting beskriver hennes återkomst som ytterligare ett steg i TV4 och C Mores satsning på lokalt högkvalitativt innehåll. 

- Mia Lindqvist kombinerar djupa kunskaper inom publicistik och utgivarskap med en gedigen erfarenhet av digitalt innehåll och programmakande. Att få välkomna Mia tillbaka till Bonnier Broadcasting känns enormt roligt, hon kommer att vara en nyckelspelare i vår programverksamhet framåt, säger Cathrine Wiernik, programdirektör för allmän-tv på TV4, i ett pressmeddelande. 

Mia Lindqvist tillträder den nya tjänsten den 10 december 2018.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Bonnier Broadcasting

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev