Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Hon blir Nents nya försäljningschef

Publicerad: 3 april 2019, 06:46

Sara Uddståhl går in i rollen som försäljningschef för Nents tv-kanaler.


Ämnen i artikeln:

NENT Group

Sara Uddståhl tar klivet upp inom Nent och utses till försäljningschef för Nents svenska tv-kanaler. 

Sara Uddståhl har tidigare arbetat som regional säljare på Nent i Sverige 2006, senare gick hon vidare till den nationella försäljningsorganisationen. Hon kommer rapportera direkt till Mats Nyman som är vice president för Nents fri-tv-kanaler. 

– Sara är helt rätt person för att fortsätta utveckla och driva Free-TV:s annonserbjudande på alla plattformar. Hon har precis det kunnande och driv som behövs för det här viktiga affärsområdet, och jag ser fram emot att göra den här resan tillsammans med henne, säger Mats Nyman i ett pressmeddelande. 

Samtidigt tar Fredrik Påhlman klivet från trading manager till rollen som head of trading med uppdrag att sätta ännu större fokus på kundernas behov. Fredrik Påhlman kommer i sin tur rapportera till Sara Uddståhl. 

– Jag är glad och stolt över möjligheten att fortsätta utveckla affären för våra TV-kanaler på bästa sätt tillsammans med ett väldigt kompetent team. Mina tolv år på bolaget har gett mig en erfarenhetsbank som jag tar med mig in i rollen, och som gör startsträckan kort, säger Sara Uddståhl, i ett pressmeddelande. 

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

NENT Group

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News