Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag21.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Hon är Sjuans första hallåa

Publicerad: 28 Januari 2014, 10:26
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:50

Ytterligare en kanal i TV4-Gruppen skaffar bildhallåa.


Efter att SVT våren 2012 avvecklade programpresentatörerna i rutan har TV4 varit den enda kanalen med bildhallåa i Sverige. Nu får systerkanalen inom TV4-gruppen, Sjuan, även den en hallåa.

Jobbet går till 27-åriga Emilia Ödling från Sundsvall. Hon är utbildad musikalartist och har de senaste åren medverkat i bland annat i Dirty Dancing på Chinateatern, där hon spelade huvudrollen Frances "Baby" Houseman. Hon har tidigare setts i TV4, och den 24 mars är hennes premiär i Sjuan.

– Jobbet som sommarhallåa i TV4 var väldigt roligt och utvecklande, och nu ser jag fram emot att få möta Sjuans tittare och sätta igång. Kul att få vara en del av en härlig kanal som hela tiden växer, säger hon i ett pressmeddelande.

Hallåan bidrar till ett unikt personligt tilltal och är en viktig direktlänk till tittarna, kommenterar Peter Lindström, TV4-Gruppens kanaldirektör.

2013 gjorde Sjuan, som lanserades 2003, sitt bästa år hittills. Kanalen är nu Sveriges sjätte största.

Simon Andrén

simon.andren@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.