Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag01.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Herngren blir ensam ägare av FLX

Publicerad: 1 Juni 2011, 06:36
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:08

Efter fyra år lämnar Ylva Axell produktionsbolaget FLX, som hon har drivit ihop med Felix Herngren.


Ämnen i artikeln:

Felix HerngrenFLX

FLX ligger bland annat  bakom tv-succén ”Solsidan” och har gjort reklamfilmer för exempelvis Telenor, IQ, Apoteket och Svenska Spel.

”Det kanske låter konstigt att avsluta samarbetet när det går så bra, men vi har kommit till en punkt där vi inser att vi har olika målsättningar och vill utveckla bolaget åt olika håll”, skriver grundarna Felix Herngren och Ylva Axell i ett pressmeddelande.

– Vi har haft jättebra år och samarbetet har fungerat bra, men vi har kommit till en situation där vi har olika visioner om hur vi ska jobba vidare och vad vi ska göra, säger Ylva Axell, grundare och producent, till dagensmedia.se.

Felix Herngren ska nu fortsätta att driva FLX, men helt i egen regi.

– Det är absolut ingen konflikt mellan oss. Det har varit otroligt kul och spännande att börja från noll till att bli ett av Sveriges mest framgångsrika produktionsbolag, säger Ylva Axell.

– Det känns bra nu när vi har tagit beslutet, men det är klart att det är vemodigt. Vi är otroligt stolta över vad vi åstadkommit och vi skulle inte avsluta om vi inte trodde att det var bästa vägen.

Vad ska du göra nu?

– Nu ska jag ta sommarlov och fundera över vad jag ska göra framöver.

I en tidigare version av artikeln stod det att FLX läggs ner. Så är inte fallet. FLX ska drivas vidare av Felix Herngren.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Felix HerngrenFLX

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.