Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Helikopterpiloten vill göra comeback i tv-branschen

Publicerad: 17 September 2013, 13:54
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:34

Alexander Eriksson dömdes för att ha flugit helikoptern under det omtalade helikopterrånet i Västberga. Nu vill han göra comeback i tv-branschen.


Han har varit aktiv i tv-branschen i 15 år, beskrivs som ett geni och har jobbat som bildproducent för program som "Sen kväll med Luuk" och "Idol".

2009 tog allt slut då Alexander "Helikopterpiloten" Eriksson greps av nationella insatsstyrkan – misstänkt för inblandning i det spektakulära helikopterrånet i Västberga.

Nu talar han ut i Aftonbladets webb-tv-program "Brottscentralen", som leds av Lennart Ekdal.

– Jag får leva med att det är så här nu. Då kan jag lika gärna gå ut och vara öppen med det, säger han till Aftonbladet.

Hittills har Alexander Eriksson, som fortfarande nekar till inblandning i rånet, suttit fängslad fyra av de åtta år han dömts till.

Nu hoppas han på en comeback i tv-branschen.

I intervjun berättar Alexander Eriksson att han redan arbetar på en tv-serie tillsammans med några andra intagna. Ett produktionsbolag ska också vara inblandat.

– Jag bygger det här på de erfarenheter som jag får här inifrån. Den handlar inte om mig utan om det kriminella perspektivet på samhället, säger han till Aftonbladet.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.