Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag13.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Hela juryn hoppar av "Idol"

Publicerad: 9 mars 2015, 09:55
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:09

Anders Bagge, Laila Bagge Wahlgren och Alexander Bard gör sin sista säsong som jury i TV4:s långkörare "Idol".


Ämnen i artikeln:

IdolTV4

Just nu pågår en presskonferens där TV4 presenterar "Idol 2015". En av nyheterna är att 2015 blir det sista året som trion Anders Bagge, Laila Bagge Wahlgren och Alexander Bard sitter i juryn.

– Vi har älskat vårt jobb, men beslutat att det här året blir vårt sista, säger Laila Bagge Wahlgren enligt Aftonbladet.

Enligt TV4 kommer turnén som startar i Kiruna den 13 mars bli den största i "Idols" historia. Totalt blir det tolv stopp runtom i landet.

–Förra årets auditionturné blev en riktig succé med ett enormt engagemang runt om i landet. I år besöker vi inte bara rekordmånga städer, vi tackar även av vår eminenta idoljury, Laila, Alexander och Anders som gör sin avskedsturné, säger Pelle Porseryd, exekutiv producent för "Idol", i ett pressmeddelande.

Anders Bagge och Laila Bagge Wahlgren har suttit i idoljuryn sedan 2008 medan Alexander Bard har varit jurymedlem sedan 2011.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

IdolTV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.